TARGUL MIRESEI ROMEXPO

In perioada 23-25 septembrie 2016, Florin Grigore&Star Music Band va asteapta la TARGUL MIRESEI de la Romexpo, stand 52A, cu OFERTE SPECIALE SI PACHETE ATRACTIVE pentru evenimente!

 De ce STAR MUSIC BAND?

Star Music Band va ofera oportunitatea unui eveniment complet prin diversitatea de genuri muzicale si a spactacolului oferit: muzica populara, muzica de petrecere, muzica usoara internationala (cover-uri), duete muzicale, muzica folk si etno, muzica lautareasca veche, romante si tangouri.

Star Music Band asigura flexibilitate in servicii, personalizand ofertele in functie de preferintele muzicale ale fiecarui client

Echipa Star Music Band este dotata cu logistica si tehnologie de inalta calitate, imbinand perfect partea artistica (instrumentisti si solisti cu pregatire profesionala) cu cea tehnica (sonorizare, lumini, efecte speciale).

Costumatii personalizate, momente artistice, dar si colaboratori de exceptie (artisti cunoscuti de muzica usoara sau populara, dansatori populari, dans oriental, dans de societate, ursitoare, stand-up comedy, dj etc.) sunt elemente importante care au foarte mare importanta in a atinge apogeul de fericire si bucurie intr-o seara de neuitat!

Va asteptam cu drag!