Despre Trupa Star Music Band 2017STAR MUSIC BAND ia fiinta in anul 2007 dupa ideea inedita a solistului Florin Grigore. Avand o experienta de aproximativ 5 ani in participarea la diverse evenimente (program artistic, spectacole, muzica pentru nunta, botezuri, taraf si formatie nunta, etc…) si experienta adunata din spectacolele cu TRUPA ETNO, am dat fiinta acestui proiect minunat, in care am inbinat stilul de nunta cu cel de spectacol la scena, cu participarea a mii de oameni. Astfel am adus in fata invitatilor si a mirilor spectacolul cu muzica si dans, ca si pe scena, cu costumatii si momente artistice, acestia devenint imediat cum incepem sa cantam protagonistii petrecerii impreuna cu noi!!!

Dupa cateva schimbari inevitabile de componenta se definitiveaza actuala formula in care se lucreza din ce in ce mai bine, devenind o echipa in adevaratul sens al cuvantului intr-un timp foarte scurt, rezultatele proiectandu-se in seria de numeroase spectacole organizate de primarii (Targuri, Festivaluri, Zilele Oraselor sau ale comunelor, etc…) dar si prin prezenta la numeroase evenimente private atat in Bucuresti cat si in alte orase din tara.

Trupa reuneste muzicieni cu experienta in diferite zone muzicale ceea ce imbunatatestc stilul permanent si creeaza diversitatea si posibilitatea abordarii unui repertoriu foarte diversificat. Muzica noastra este mereu energica, programele artistice sunt sustinute de bucuria, placerea si pasiunea cu care se canta, cu costumatii diversifcate pentru fiecare moment, fiecare spectacol al nostru devenind un adevarat show musical de fiecare data. Insa dincolo de toate se afla multa munca si perseverenta iar STAR MUSIC BAND isi construieste cu rabdare si grija drumul imbinand calitatea muzicii cu show-ul scenic, echipament tehnic performant dar si vestimentatie, prezentandu-se in fata publicului ireprosabil.

Trupa este implinita de cele 2 dansatoare populare, Loredana si Mihaela care dealtfel isi schimba vestimentatia in functie de fiecare moment artistic (Muzica Populara, Moment de Teleorman sau Moment Tiganesc) cat si de DJ-ul nostrum care ne completeaza cu distractia pentru ca VOI sa aveti o seara minunata si o petrecere pe cinste!!!

Larisa Rapa

Valentina Macarie

Mihaela Condurache