Despre Noi

Star Music Band

DESPRE TRUPA STAR MUSIC BAND

Cu o experiență vastă în domeniul muzical și un număr impresionant de evenimente în portofoiu, echipa Star Music Band este nelipsită de la petrecerile de neuitat. Trupa este compusă din artiști și instrumentiști cunoscuți la nivel național, dornici să contribuie la întreținerea atmosferei petrecerii dumneavoastră.

Profesioniști și devotați meseriei lor, membri echipei Star Music Band înpărtășec aceeași pasiune pentru muzica bună și evenimentele reușite. Ei vin în întâmpinarea dumneavoastră cu o varietate de momente artistice deosebite, care pot fi persoanlizate în funcție de tematica petrecerii și cerințele pe care le-ați putea avea. Garantăm un spectacol de neuitat, în care muzica live și efectele speciale vor fi atracția principală a serii.

Indiferent de tematica petrecerii, Star Music Band reușește să transforme totul într-un eveniment reușit. Momentele muzicale vor fi adaptate în funcție de cerințele dumneavoastră, trupa de artiști fiind pregătită să interpreteze o mulțime de genuri muzicale, de la muzică de petrecere și cover-uri internționale, până la muzică tradițională, romanțe sau tangouri. Principiul de bază al întregului colectiv Star Music Band este ”noi cântăm, nu facem zgomot”.
Artiștii noștri se folosesc de aparatură de cea mai bună calitate, microfoane, instrumente wireless și boxe care distribuie sunetul uniform. Muzica live îi invită la petrecere pe cei dornici să se distreze pe ringul de dans, fără a perturba însă persoanele care preferă să se bucure de melodii în timp ce savurează un pahar de vin sau depană amintiri alături de cunoscuți.

Fără doar și poate, petrecerile Star Music Band sunt unele greu de uitat! Contactați-ne cu încredere, dacă doriți ca petrecerea dumneavoastră să se înscrie pe lista celor mai frumoase amintiri!


EVENIMENTE PERSONALIZATE

Nu lucrăm după un program artistic standard, deoarece fiecare eveniment este diferit în felul său. Clienții au posibilitatea de a-și alege stilul muzical favorit, sau pot opta pentru o combinație de momente muzicale diferite. Totodată, oferim și diverse posibilități de înfrumusețare a spectacolului, prin intermediul momentelor cu costumații, a efectelor speciale și a aparatelor de baloane și fum.
Ne-am specializat în crearea unor evenimente spectaculoase, care reușesc de fiecare dată să rămână în inimile tuturor. Deoarece ne mândrim cu o experiență vastă în domeniul organizării evenimentelor, în prezent suntem printre puținele persoane care vă pot garanta un show complet și de neuitat!


LUMINI ȘI EFECTE SPECIALE

Pentru a fi siguri că invitații dumneavoastră au parte de o atmosferă cât mai plăcută, dar și pentru că oricărui eveniment deosebit nu trebuie să-i lipsească rafinamentul, punem la dispoziție, în funcție de dorința dumneavoastră, o serie de articole speciale pentru petrecere. Pe listă sunt incluse schela metalică, luminile ambientale și instalațiile de baloane și fum, accesorii care pot transforma orice petrecere într-una mai frumoasă.

FLORIN GRIGORE


Pasionat încă din copilărie de domeniul artistic și de muzică, sub toate formele sale, Florin Grigore este în prezent solistul principal al trupei Star Music Band. S-a născut în județul Olt, în comuna Obrâșia, satul Câmpu-Părului. Copil fiind, cânta la serbările școlare sau la orele de dirigenție și muzică, la rugămințile prietenilor, colegilor, sau a celor care origanizau diferite petreceri private. Decis să dezvolte o carieră în domeniu, s-a înscris la Facultatea de Muzică din București, în anul 2008. A absolvit cu mare plăcere și pasiune cursurile de zi ale facultății, după care și-a perfecționat vocea alături de doamna profesoară Florentina Pliundra, care i-a coordonat lecțiile de canto organizate la Liceul de Muzică Dinu Lipatti din București. Acum, cu o experiență formată în urma numeroșilor ani de muncă, Florin Grigore își petrece cea mai mare parte a timpului prin țară, răspândind distracție și voie bună la diverse spectacole și evenimente private.

CLIPE DE NEUITAT
Noi cântăm, ne distrăm alături de dumneavoastră, petrecem până la finalul programului și-altă dată... o s-o facem și mai lată, cu muzică bună și variată!
Fiecare spectacol oferit de Star Music Band este unic, deoarece este persoanlizat în funcție de dorințele și cerințele clientului. Dacă doriți să organizați un eveniment aparte, cu muzică live și atmosferă de excepție, nu ezitați să ne contactați! Noi vom fi resposabili cu distracția și voia bună!

CÂTEVA CUVINTE DESPRE NOI
Indiferent de tematica petrecerii, Star Music Band reușește să transforme totul într-un eveniment reușit. Trupa noastră este gata să realizeze un program de excepție! Oferim o mulțime de facilități clienților noștri, iar fiecare program este personalizat în funcție de dorințele acestora. De la costume tradiționale, momente artistice inedite și colaborări cu artiști cunoscuți de muzică ușoară, dans, stand-up și altele asemenea, toate pot fi posibile prin intermediul Star Music Band.
DEPLASĂRI ORIUNDE ÎN ȚARĂ
Aveți de gând să organizați o petrecere, dar vă lipsește cel mai important element, buna-dispoziție? Contactați-ne, iar noi ne vom ocupa de acest lucru!
Cu o experiență vastă în domeniul muzical și un număr impresionant de evenimente în portofoiu, echipa Star Music Band este nelipsită de la petrecerile de neuitat. Trupa este compusă din artiști și instrumentiști pregătiți să întrețină atmosfera și să-i bucure pe invitați.
COSTUME ȘI FARMEC
Muzica live este cea mai apreciată la o petrecere, așa că asta ne dorim să vă oferim și dumneavoastră! În funcție de dorințele clientului, putem utiliza la eveniment diferite instrumente muzicale și costume. Pentru o experiență de neuitat, instrumentele precum clapa, acordeonul, vioara, chitara, clarinetul sau saxofonul nu pot să lipsească. O parte dintre instumentele menționate sunt opționale și vor fi utilizate doar la cerere, iar regula se aplică și pentru costumele tradiționale sau momentele artistice inedite.