FORMATIE NUNTA

Ne ocupam cu organizarea de petreceri de exceptie, asa ca daca iti doresti ca nunta ta sa fie una de neuitat, noi suntem acea Formatie Nunta de care ai atata nevoie! Vom aduce cu noi o multime de instrumente si un repertoriu variat, deoarece suntem printre putinele Formatii Nunta Bucuresti capabile sa realizeze un spectacol complet, pe gustul tuturor participantilor.

Iti stam la dispozitie ori de cate ori ai nevoie de o Formatie Nunta care sa incinga atmosfera la patrecere! Vei descoperi ca nu suntem doar o Formatie Muzica Populara Nunta, pentru ca in repertoriul nostru sunt incluse genuri muzicale variate, de la romante si muzica lautareasca veche, pana la tangouri sau muzica etno.


La un eveniment atât de important precum este nunta, muzica și voia bună nu au cum să lipsească pe toată durata evenimentului, așa că este foarte important să aveți alături o echipă de artiști capabili să întrețină atmosfera întreaga seară.

Formația Star Music Band are o vastă experiență în domeniul petrecerilor la care oamenii se distrează până în zori de zi, astfel că este cea mai potrivită alegere pentru a-i întreține pe invitați la nunta dumneavoastră.


Muzica live este însoțită de instrumentiști foarte talentați și o mulțime de efecte speciale, iar repertoriul este personalizat în funcție de preferințele dumneavoastră și de tematica nunții. Fie că optați pentru o petrecere tradițională, cu muzică populară românească și costume populare, ori vă doriți o nuntă modernă, cu muzică ușoară și cover-uri internaționale de excepție, toate dorințele vă vor fi îndeplinite de către artiștii Star Music Band.


3 LUCRURI CARE NE RECOMANDĂ:

  • Suntem cei mai buni când vine vorba de distracție - experiența dobândită de-a lungul timpului ne-a făcut să cunoaștem secretul unei petreceri de neuitat. Bucurați-vă de momentele unice și lăsați muzica și distracția în seama noastră! Vă garantăm că vom reuși să vă surprindem invitații cu un program artistic complet, imposibil de egalat.
  • Reușim să-i surprindem pe toți cu un repertoriu muzical variat - tratăm cu foarte mult profesionalism fiecare eveniment la care participăm și ne dorim ca fiecare invitat în parte să beneficieze de o seară de neuitat. Știm că nu întotdeaua gusturile muzicale coincid, așa că oferim posibilitatea unui program artistic personalizat, care să cuprindă mai multe genuri muzicale diferite, pe placul tuturor celor prezenți.
  • Ambianța, dusă la cel mai înalt nivel - folosim aparatură de cea mai bună calitate și boxe performante, care distribuie sunetul uniform și invită mesenii la dans. Sistemul sonor este reglat în așa fel încât toată lumea să se bucure de muzică live de excepție, dar care să nu perturbe liniștea celor care preferă să evite ringul de dans.
Pachetele noastre:

1

Pachet Artist 1

Florin Grigore – 1 Program x 45 Min – (Florin Grigore si 2 dansatoare populare, care au rolul de a scoate invitatii la joc si a intretine atmosfera ).

2

Pachet Artist 2

Florin Grigore – 2 Programe x 45 Min – (Florin Grigore si 2 dansatoare populare, care au rolul de a scoate invitatii la joc si a intretine atmosfera ).

3

Pachet Band

Florin Grigore – 2 Programe x 45 Min (Clapa, Saxofon/Clarinet sau Acordeon), Backline, Sonorizare, Florin Grigore & Dansatoare( moment muzica populara/petrecere, moment Teleorman Liviu Vasilica. Putem face al doi-lea moment tiganesc, muzica interbelica si de petrecere).

4

Pachet Music

Toata seara – (2 solisti, 3 instrumentisti, sonorizare, momente artistice) Clapa, Vioara, Saxofon/Clarinet,(caffe concert instrumental la primirea invitatilor, momente de virtuozitate si instrumentale) Florin Grigore & Dansatoare ( Programe - Moment Teleorman Liviu Vasilica, muzica populara/petrecere), Solista Muzica Usoara (coveruri internationale, muzica greceasca si romaneasca), Backline, Sonorizare.

5

Pachet Star

Toata seara (3 solisti, 3 instrumentisti, sonorizare, momente artistice, DJ)– Clapa, Vioara, Saxofon/Clarinet,(caffe concert instrumental la primirea invitatilor, momente de virtuozitate si instrumentale) Florin Grigore & Dansatoare( Programe - moment muzica populara/petrecere, moment Teleorman Liviu Vasilica, muzica interbelica si de petrecere), Solista Muzica Usoara (coveruri international muzica greceasca si romaneasca), Solista Muzica Populara (muzica populara si de petrecere), Backline, Sonorizare, Dj.

6

Pachet All Inclusiv

Toata Seara – (3 solisti, 4 instrumentisti, sonorizare, Dj , Efecte Lumini si Fum, Schela)– Clapa, Vioara, Acordeon, Saxofon/Clarinet,(caffe concert instrumental la primirea invitatilor, momente de virtuozitate si instrumentale) Florin Grigore & Dansatoare( Progrme - moment muzica populara/petrecere, moment Teleorman Liviu Vasilica, moment tiganesc sau muzica interbelica si de petrecere), Solista Muzica Usoara (coveruri international, muzica greceasca si romaneasca), Solista Muzica Populara (muzica populara si de petrecere), Backline, Sonorizare, Dj, Efecte de Lumini si Fum, Schela.