FORMATIE BOTEZ

Evenimentul care marchează unul dintre cele mai importante momente din viața unei familii, botezul  trebuie sărbătorit așa cum se cuvine, cu muzică bună și foarte multă voie bună. Star Music Band pune la dispoziția dumneavoastră artiștii capabili să întrețină atmosfera la un astfel de eveniment.

Un eveniment special cum este botezul trebuie sarbatorit cu muzica interpretata de o Formatie Botez cu un repertoriu variat si instrumentisti de exceptie! Ne numaram printre acele Formatii Botez care vor canta si vor intretine atmosfera pana dimineata, asa ca daca esti in cautarea unei Formatii Botez Bucuresti si nu numai, suna-ne iar noi vom veni sa!

Deoarece suntem o Formatie Botez care da totul pentru a-i satisface pe petrecareti, pe langa repertoriul variat si instrumentistii priceputi, aducem alaturi de noi si o multime de surprize, iar distractia este garantata. Cheama-ne daca vrei sa organizezi un eveniment cu Muzica Petrecere Botez de neuitat!

Petrecerile de botez sunt oportunități perfecte pentru ca dumneavoastră și prietenii dumneavoastră să vă bucurați de o seară de neuitat. Ca să fiți siguri că acest lucru este posibil, vă recomandăm un spectacol personalizat în funcție de preferințele și gusturile dumneavoastră muzicale, însoțit de o mulțime de alte surprize și efecte speciale.

Deoarece se mândrește cu o vastă experiență în domeniul petrecerilor de botez și a reușit să întrețină atmosfera celor mai fericite evenimente din viața clienților săi, Star Music Band se va dovedi cea mai potrivită alegere și pentru petrecerea dumneavoastră.


3 LUCRURI CARE NE RECOMANDĂ:

  • Sunet performant, de cea mai bună calitate - calitatea fonică este foarte importantă la o petrecere, mai ales că vorbim despre un botez, eveniment la care ar putea participa și o mulțime de copii. Echipa Star Music Band folosește aparatură de ultimă generație, pentru a fi sigură că programul artistic prestat este unul ideal pentru toate tipurile de public.
  • Ursitoare și o mulțime de alte surprize - pe lângă repertoriul personalizat în funcție de gusturile dumneavoastră muzicale, vă dăm oportunitatea de a oferi invitaților și alte câteva surprize deosebite. Ursitoarele, momentele artistice inedite, mașina de baloane sau cea de fum, sunt parte a ofertei noastre. La cerere, acestea pot fi integrate și în cadrul petrecerii dumneavoastră.
  • Distracție garantată pentru toți cei prezenți - pentru ca voia bună să fie prezentă pe toată durata evenimentului, trupa noastră este pregătită să susțină tot felul de momente interesante, de la cele de muzică populară sau de petrecere, până la cover-uri internaționale sau muzică folk.